ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Κύριο

esa home logo    ΕΛΟΤ ΕΝ ΙΣΟ 9001 2015logo esa 70 xronia

   

 

 

Αλεξανδρούπολη, 4 Αυγούστου  2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Θέμα :Ενημέρωση για το Τριήμερο Εκπτ'ωσεων στην Αλεξανδρούπολη 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Εβδομάδα Εμπορίου 2021» από 5 έως 7 Αυγούστου για την αγορά της Αλεξανδρούπολης κατά το οποίο τα καταστήματα θα μπορούν να προβούν σε επιπλέον εκπτώσεις ενημερώνουμε ότι θα γίνει κλείσιμο των δρόμων μόνο την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 από τις 18:00 έως την 00:30 όπως περιγράφεται παρακάτω:

Λ. Δημοκρατίας από Ίωνος Δραγούμη έως 14η Μαΐου, Ιωακείμ Καβύρη από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Εθν. Αντιστάσεως και 14ης Μαΐου από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Εθν. Αντιστάσεως, περιλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες Φυλής, Ανατ. Θράκης, Βιζβίζη, Αίνου, Κων. Παλαιολόγου και Βενιζέλου καθώς επίσης και της οδού Λ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Κομνηνών έως της οδού Τζαβέλα συμπεριλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς Ψαρών, Σουλίου, Μεσολογγίου, Μιαούλη, Μπότσαρη, Μπουμπουλίνας Κύπρου, Διάκου, Κουντουριώτου και τις κάθετες οδούς σε αυτές όπως Ειρήνης και Δικαστηρίων.

Επισημαίνουμε ότι μόνο την Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021 των εκδηλώσεων η οδός Λ. Αλεξάνδρου θα παραμείνει ανοιχτή για την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων.

Για το διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα απαγορεύεται η στάθμευσης στις προαναφερόμενες οδούς όπου η Δημοτική Αστυνομία θα μεριμνήσει για την έγκαιρη σήμανση.

Με τιμή,

 

Η Πρόεδρος

Κουρμπανιάν Βίβιαν

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Κουρτίδης Γεώργιος


λεωφόρος
 δημοκρατίας 307 - 68132, αλεξανδρούπολη  307, leoforos democratias av – 68132, alexandroupolis greece

t: +30 2551028880 m: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   www.esa.com.gr - www.axdopenmall.gr 

 

 ΧΑΡΤΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ