Γεύμα εργασίας μεταξύ Προέδρου ΕΣΑ & Στρατηγού Διοικητή ΧΙΙ ΜΚ ΜΠ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης μετά από πρόσκληση του  Στρατηγού Διοικητή της 12ης Μεραρχίας του Έβρου κ. Δημήτρη Κούκου όπου παρακάθισε σε γεύμα εργασίας με τον οικοδεσπότη και τα στελέχη της ξακουστής Μεραρχίας.

Κατά την διάρκεια του γεύματος συζητήθηκε η συνεισφορά του στρατού στην οικονομία της Αλεξανδρούπολης, οι στενές σχέσεις με τους ντόπιους επιχειρηματίες ενώ δόθηκε έμφαση στην στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Δωδεκάτης και των παραγωγικών φορέων της περιοχής επί των ημερών του Υποστρατήγου κ. Κούκου.

Συμφωνήθηκαν τέλος οι κοινές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Χατζημιχαήλ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μία σειρά από καινοτομίες που εφαρμόζονται ή αναμένεται να εφαρμοστούν στις μονάδες και τα στρατόπεδα της περιοχής ευθύνης της ΧΙΙ ΜΚ ΜΠ και αφορούν τα πεδία της ανακύκλωσης και της ενέργειας.

Μετά την ολοκλήρωση του γεύματος ο κ. Χατζημιχαήλ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η εξωστρέφεια της 12ης Μεραρχίας επί των ημερών του Στρατηγού Διοικητή της κ. Δημήτριου Κούκου είναι παροιμιώδης αλλά κυρίως ουσιαστική, ενώ εντυπωσιακή είναι η έμφαση στην καινοτομία που επιδεικνύουν οι αξιωματικοί και έχει εμφυσήσει ο ίδιος στους συνεργάτες του!  Ο στρατός στα καλύτερα του!»

 

stratos geuma ergasiasa1122017

 

stratos geuma ergasias b 1122017