ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

esa home logo    logo elot esalogo esa 70 xronia

Αλεξανδρούπολη, 4 Μαϊου 2018

Αριθ. Πρωτ: 337

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία με Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων του Εφετείου Θράκης 

Εχθές, ημέρα Πέμπτη 03 Μαΐου 2018, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης δια του Προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ και η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων του Εφετείου Θράκης (ΕΠΑΘ) δια του Προέδρου της και Αντιεισαγγελέα Εφετών Θράκης κ. Πασχάλη Παπαοικονόμου υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας επισημοποιώντας την πιλοτική συνεργασία που είχε αναπτυχθεί μεταξύ των δύο νομικών προσώπων από την αρχή του 2018.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε και στην οποία μετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΣΑ κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, η Γενική Γραμματέας του ΕΣΑ κα. Βίβιαν Κουρμπανιάν, η Γενική Γραμματέας της ΕΠΑΘ κα. Ευαγγελία Αϊβατζίδου και το μέλος ΔΣ της ΕΠΑΘ κα. Κυριακή Χατζημιχαήλ οριστικοποιήθηκε η έναρξη της δράσης τοποθέτησης κουμπαράδων οικονομικής ενίσχυσης ανηλίκων σε καταστήματα και επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης.

Σε δήλωση του ο κ. Χατζημιχαήλ ανέφερε:

«Στα πλαίσια των πολιτικών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που ασκούμε διαχρονικά, εγκαινιάζουμε σήμερα τη συνεργασία μας με την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων της Εισαγγελίας Εφετών Θράκης - ΕΠΑΘ με την υπογραφή σχετικού μνημονίου! Παράλληλα, υπό την εποπτεία των φορολογικών αρχών και με τη συνδρομή των επιχειρηματιών μελών μας τοποθετούμε από αύριο σε επιλεγμένα σημεία κουμπαράδες προκειμένου να συγκεντρώσουμε χρήματα  για το έργο της Εταιρείας και τις δράσεις πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας των ανηλίκων.»

ΥΓ. Επισυνάπτεται ενημερωτικό δελτίο της ΕΠΑΘ καθώς και το έγγραφο γνωστοποίησης των πρώτων καταστημάτων που διαθέτουν τους κουμπαράδες οικονομικής ενίσχυσης.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν τους σχετικούς κουμπαράδες μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και στο τηλέφωνο 2551028880 ή απευθείας στην έδρα της ΕΠΑΘ στο Γραφείο 8 του Δικαστικού Μεγάρου Αλεξανδρούπολης και στα τηλέφωνα 2551024089 και 2551028622.

Εκ της Γραμματείας

του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολη,

 

 

λεωφόρος δημοκρατίας 307 - 68132, αλεξανδρούπολη  307, leoforos democratias av – 68132, alexandroupolis greece

t: +30 2551028880 m: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   www.esa.com.gr - www.axdopenmall.gr 

 

 

Image 7.png

 

Image 5.png

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το ενημερωτικό δελτίο 
Πατήστε εδώ για να δείτε τις θέσεις τοποθέτησεις των κουμπαράδων 
Πατήστε εδώ για να δείτε το μνημόνιο συνεργασίας