ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΑ & ΟΕΕΘ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ

Την Τετάρτη 18.10.2017 ο Πρόεδρος του ΕΣΑ & Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης -ΟΕΕΘ κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ . 
Η κουβέντα με τον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις και προοπτικές που διανοίγονται ενόψει της κατασκευής και εγκατάστασης του πλωτού LNG terminal (FSRU) στην Αλεξανδρούπολη με αφορμή την αναφορά στο έργο τόσο από τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Αλέξιο Τσίπρα, όσο και από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Donald Trump στην συνάντηση τους στον Λευκό Οίκο!
Ο κ. Χατζημιχαήλ αφου σημείωσε την ευνοϊκή -για την πατρίδα μας αλλά κυρίως για την περιοχή του Έβρου & της Θράκης - γεωπολιτική συγκυρία, επιβεβαίωσε την βούληση των Ηνωμένων Πολιτειών για επενδύσεις στην Αλεξανδρούπολη σε ενέργεια και λιμάνι μεταξύ άλλων, και εξέφρασε την πεποίθεση ότι η υλοποίηση των επενδύσεων αυτών θα προχωρήσει με ρυθμούς ταχύτερους από αυτούς που πιστεύουν οι περισσότεροι, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο!