ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

followgreen

Ταυτότητα

Το Followgreen διανύει με μεγάλη επιτυχία τον τέταρτο χρόνο πορείας του στην Ελλάδα με περισσότερα από 14.500 ενεργά μέλη. Εφαρμόζεται ήδη σε 18 δήμους στην Ελλάδα (Τήνου, Παλλήνης, Βριλησσίων, Λουτρακίου, Ιωαννιτών, Περιστερίου, Κρωπίας, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Ζίτσας, Πυλαίας-Χορτιάτη, Άρτας, Μοσχάτου Ταύρου, Κομοτηνής, Ορεστιάδας, Δράμας, Κόνιτσας, Ωραιοκάστρου και Κεντρική Κέρκυρας), ενώ εντάσσει συνεχώς και νέους δήμους.

Σκοπός του είναι η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα σχετικά με την ανακύκλωση, την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Πώς λειτουργεί για τους πολίτες

  1. Οι πολίτες δημιουργούν λογαριασμό και κερδίζουν πόντους μέσω online εκπαιδευτικών δράσεων για την ανακύκλωση και μέσω καταχώρησης της ανακύκλωσης που κάνουν σε ειδικά σημεία του δήμου, όπως η Κοιν.Σ.Επ., οι κάδοι χωριστής συλλογής υλικών και το κοινωνικό φαρμακείο.
  2. Οι πολίτες εξαργυρώνουν τους πόντους επιβράβευσης σε ειδικές παροχές - εκπτώσεις προϊόντων / υπηρεσιών των τοπικών επιχειρήσεων ή τους δωρίζουν σε σχολεία στο πλαίσιο σχολικών δράσεων ανακύκλωσης.

Πώς λειτουργεί για τις επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις παρέχουν εκπτώσεις ή άλλα προνόμια στους πολίτες – μέλη της πλατφόρμας του Δήμου. Με τον τρόπο αυτό, επιβραβεύουν την προσπάθεια των συμπολιτών για την ανακύκλωση και προβάλλουν δωρεάν την επιχείρησή τους στην τοπική κοινωνία μέσω της πλατφόρμας.

Για να εγγραφείτε και να δηλώσετε τις προσφορές σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε το Έντυπο συμμετοχής και να το αποστείλετε με email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 210 6086302.

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

  1. Τα μέλη του προγράμματος θα ενημερώνονται για τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στην ενότητα ‘Εξαργύρωση πόντων’.
  2. Οι συγκεντρωμένοι πόντοι μπορούν να εξαργυρώνονται, έναντι κουπονιού προσφοράς για χρήση στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
  3. Το κουπόνι προσφοράς θα πρέπει να εξαργυρώνεται εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έκδοσής του.
  4. Το κουπόνι προσφοράς θα εξαργυρώνεται μία μόνο φορά με την επίδειξή του σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Η ταυτοποίησή του γίνεται μέσω του μοναδικού κωδικού που αναγράφεται σ’ αυτό.
  5. Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα να ανακαλέσουν ή να μεταβάλουν τις προσφορές τους με ειδοποίηση μέσω email.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 213 0436298 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε την πρόσκληση απο το Δήμο Αλεξανδρούπολης 

Πατήστε εδώ για να δείτε το έντυπο συμμετοχής