ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Κατόπιν της κοινής απόφασης των συνδιοργανωτών φορέων, ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», Σύνδεσμος Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου και Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, την 31 Δεκ 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική δράση  για την υποστήριξη της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων του εφετείου Θράκης στον αίθριο χώρο του Στρατιωτικού Πρατηρίου Αλεξανδρούπολης.

.             Η εκδήλωση θα περιλάβει τις παρακάτω ένθετες δράσεις:

             Έκθεση τοπικών προϊόντων όπου τα μέλη του ΣΒΒΕ Έβρου θα έχουν την ευκαιρία να παραθέσουν τα προϊόντα τους στο κοινό της πόλης και να γνωριστούν με τους καταναλωτές σε κλίμα γιορτινό.

             Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριγώνου Αλεξανδρούπολης θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς του Έβρου με παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας.

             Την εκδήλωση θα επενδύσουν μουσικά οι Στρατιωτικοί Μουσικοί της Μεραρχίας με υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και την ποιότητα που διακρίνει κάθε τους εμφάνιση.

 Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης αλλά και ο σπουδαιότερος σκοπός της θα υλοποιηθεί μέσω της ανοικτής ηλεκτρονικής λοταρίας και κλήρωσης των δώρων που θα διατεθούν από τα καταστήματα – μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Το σύνολο του χρηματικού ποσού που θα συγκεντρωθεί από την πώληση των λαχνών θα παραδοθεί ως οικονομική ενίσχυση της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων του εφετείου Θράκης – Στέγη Αλεξανδρούπολης.

            Το κόστος των λαχνών ανέρχεται στο 1€ έκαστος και κάθε άτομο μπορεί να προμηθευτεί όσους επιθυμεί απο το Στρατιωτικό Πρατήριο Αλεξανδρούπολης τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου

            Η προσέλευση για το κοινό της πόλης είναι ελεύθερη.

 

 

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ