Επίσκεψη Προέδρου ΕΣΑ στην Π.Υ. Αλεξανδρούπολης

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 ο Προέδρος του ΕΣΑ κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Οργανωτικού κ. Γεώργιο Κουρτίδη μετέβη στον υπερσύγχρονο (και κατασκευασμένο μέσω ΣΔΙΤ) πυροσβεστικό σταθμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποιώντας εθιμοτυπική επίσκεψη στο πλαίσιο του εορτασμού των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων, την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.
 
Τον κ. Χατζημιχαήλ υποδέχθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Κούκουρας οποίος και ξενάγησε τα στελέχη του ΕΣΑ στις σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις του Σταθμού. 
 
Ακολούθησε συνάντηση όπου και συζητήθηκαν μία σειρά από ζητήματα, με την κουβέντα όμως να εστιάζει σε εκείνα που αφορούν στον σχεδιασμό, την συμμετοχή και τον τρόπο εμπλοκής της Π.Υ. στα μεγάλα ενεργειακά projects της περιοχής. 
 
Ιδιαίτερο επίσης ενδιαφέρον επέδειξε ο κ. Χατζημιχαήλ για την κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση των πρότυπων εγκαταστάσεων της ΠΥ Αλεξανδρούπολης μέσω ΣΔΙΤ.
 
Με το πέρας της επίσκεψης ο κ. Χατζημιχαήλ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Πραγματοποίησα σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στις ομολογουμένως εντυπωσιακές κτηριακές εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης και πραγματοποίησα μία ενδιεφέρουσα συνάντηση με τον εξαιρετικό και ιδιαίτερα ικανό Διοικητή της, Αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Κούκουρα. 
Του εξέφρασα δε την ευγνωμοσύνη μου για το έργο που επιτελούν τα στελέχη του Σώματος και την ασφάλεια, προστασία και βοήθεια που παρέχουν στην τοπική κοινωνία και επιχειρηματικότητα και ευχήθηκα προκαταβολικά χρόνια πολλά προς όλους τους εν ενεργεία, εν αποστρατεία και εθελεντές πυροσβέστες, με αφορμή την εορτή των Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων, των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, την ερχόμενη Κυριακή!”
 
foto pirosbestiki 17122017